Odlični Rakitić 'smijenio' trenera!

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić bio je najbolji pojedinac utakmice Sevilla - Granada (3:0), koja se odigrala prije dva dana na seviljskom Sanchez Pizjuan stadionu.

31.1.2013.
9:53
VOYO logo

Asistirao je Rakitić kod uvodna dva pogotka na utakmici, koja su slomila Granadu, a potom je pred sam kraj ogleda hrvatski veznjak izašao s travnjaka uz ovacije domaćih navijača. No, izgleda da je time Rakitić, kao i cijela momčad Seville, uvjetovala smjenu na trenerskoj klupi Granade.

Izgleda da je taj poraz bio ključan u odluci kluba po kojoj je dosadašnji trener, 55-godišnji Juan Antonio Anquela, postao bivši. "Serija loših rezultata je utjecala na ovakvu našu odluku i ubrzano krećemo pronaći novo trenersko rješenje", stajalo je jutros u priopćenju Granade, koja je već oko podneva objavila ime novog trenera. "Lucas Alcaraz je trener koji će voditi momčad do kraja tekuće sezone", objavila je nedugo nakon smjene španjolska momčad. http://www.dailymotion.com/embed/video/xx3ktw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granada se trenutačno nalazi tik iznad zone ispadanja. Na 17. je mjestu sa 20 bodova, odnosno, samo dva više od Osasune koja je trenutačno u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo