PROBLEMI SA ZDRAVLJEM / Nakon Pela i legendarni brazilski nogometaš Romario završio na hitnoj operaciji

Image
Foto: Profimedia

Romario je operiran u bolnici Copa Star u Rio de Janeiru

11.9.2021.
11:04
Profimedia
VOYO logo

Još jedna brazilska nogometna legenda završila je na operacijskom stolu, u pitanju je 55-godišnji Romario. Nakon što su posljednjih dana iz Brazila dolazile vijesti o 80-godišnjem Peleu, kojem je operativnim zahvatom uklonjen tumor s debelog crijeva, nove vijesti govore kako je u četvrtak operativni zahvat obavio Romario kojem je uklonjen žučni mjehur.

Romario je operiran u bolnici Copa Star u Rio de Janeiru, a službeno je obznanjeno, a prenosi AFP, da je operacija prošla bez ikakvih problema. Romario bi trebao napustiti bolnicu nakon nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brazilska legenda

Romario je bio najveća zvijezda brazilske reprezentacije koja je 1994. godine osvojila naslov svjetskog prvaka u Sjedinjenim Američkim Državama. U finalu je Brazil tada pobijedio Italiju (nakon jedanaesteraca), a Romario je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Nakon nogometne karijere (u Europi je najdublji trag ostavio igrajući za PSV Eindhoven i Barcelonu) Romario se okušao u politici gdje je imao dosta uspjeha. Izabran je za zastupnika na listi Brazilske socijalističke partije. Potom je postao senator, ali se, primjerice, neuspješno kandidirao i za guvernera savezne države Rio de Janeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo