Tako se osramotio u samo 10 minuta da je morao pobjeći iz zemlje!

Kanadski golman Lucas Birnstingl pobjegao je iz Škotske, a potom ostao i bez posla nakon utakmice iz noćne more u 10. kolu natjecanja u četvrtoj ligi.

5.11.2014.
6:41
VOYO logo

Birnstingl (24) je gotovo cijelu dosadašnju karijeru proveo po Škotskoj, ali pitanje je hoće li za njega tamo više biti posla nakon igrokaza koji je izveo prošli tjedan. Krajem rujna je ovaj Kanađanin njemačkog porijekla potpisao za Montrose, a u nedavnom se lokalnom derbiju protiv Arbroatha, u kojem je njegova momčad poražena s 5:1, propisno osramotio.

Najprije je u 78. minuti primio bizaran gol i to od suparničkog vratara Davida Crawforda koji je zabio iz slobodnjaka preko cijelog igrališta. Da stvar bude gora, šest minuta kasnije je dobio i crveni karton zbog prekršaja na Paulu McManusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/aF9Ji3JKCoo?list=UUakRszbIjjGYtFrDPeg5Ieg

Odmah nakon utakmice, frustrirani je Birnstingl spakirao kofere i prvim avionom pobjegao kući u Kanadu. Sasvim očekivano, Montrose je na to odgovorio raskidom ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Lucasom i rekao mi je da se osjećao jako loše nakon utakmice. Osim toga, mučila ga je i nostalgija za domom i to ga je dovelo do odluke da jednostavno ode kući. Ispričao se za svoj postupak i ponudio da se vrati, ali to sada nije opcija. Kao slobodan igrač, moći će krenuti od nule u Kanadi ako to želi", objasnio je nogometašev agent George Shields.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo