VIDEO: / Nakon Falcaa, pojavila se nova nogometna zvijezda!

Image
Foto: Profimedia

Taj novopečeni reprezentativac je u posljednjih devetnaest utakmica (ili u dresu Milana ili u reprezentaciji) postigao - petnaest pogodaka. Dakako, nije El Shaarawy na razini Messija, Ibrahimovića ili Cristiana Ronalda, ali je definitivno zaintrigirao svojim majstorijama i sjajnim igrama.

18.11.2012.
13:01
Profimedia
VOYO logo

Taj novopečeni reprezentativac je u posljednjih devetnaest utakmica (ili u dresu Milana ili u reprezentaciji) postigao - petnaest pogodaka. Dakako, nije El Shaarawy na razini Messija, Ibrahimovića ili Cristiana Ronalda, ali je definitivno zaintrigirao svojim majstorijama i sjajnim igrama. Uostalom, u subotu je s dva pogotka donio bod Milanu na gostovanju kod Napolija (2-2).

"Ova dva pogotka poklanjam našem vrataru Abbiatiju. Primio je dva nespretna gola i bilo bi mi jako žao da smo zbog njega izgubili. Svi bi pričali o njemu kao krivcu, a isto tako bi svi zaboravili kako je dobro branio jučer, ali i općenito", rekao je 20-godišnji Stephan El Shaarawy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, sa 10 pogodaka je El Shaarawy prvi strijelac Serije A, a njegovi subotnji pogoci su spasili statistički podatak da je Milan protiv Napolija uputio više od 20 udaraca (!) u okvir suparničkih vratiju.

"Ovo je bila naša najbolja utakmica sezone", zaključio je El Shaarawy čiji se Milan nalazi na 11. mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo