NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI: / Real pripremio nevjerojatnu ponudu za zvijezdu Chelsea

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Eden Hazard i Diego Costa mogli bi na ljeto napustiti Chelsea.

11.4.2017.
9:52
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

I dok "Blues" suvereno korača prema naslovu prvaka Engleske, uprava kluba gleda unaprijed i razmišlja što ako iz kluba na ljeto odu Hazard i Costa? Britanski tabloid The Sun piše kako je Real Madrid prilično samouvjeren kad je riječ o dovođenju svoje velike želje Hazarda.

Madriđani za Hazarda spremili čak 100 milijuna funti

Za taj transfer Španjolci su, prema pisanju Engleza, spremili čak 100 milijuna funti (300 tisuća funti tjedno), što bi bio apsolutni svjetski rekord kad je o transferima riječ. Veći i od transfera Paula Pogbe, koji je ljetos prešao iz Juventusa u Manchester za 105 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costi je dosta Engleske

No, Španjolci još uvijek nisu uvjerili Belgijca da prijeđe na Santiago Bernabeu jer mu je preostalo još tri godine ugovora po kojem zarađuje 200 000 funti. Čini se kako je i španjolski napadač Costa na izlaznim vratima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Englezi u svojem pisanju ističu kako je Costa svojim prijateljima rekao kako mu je dosta Engleske i lošeg vremena i kako hoće promijeniti sredinu. Ako bi obojica napustila klub, Chelsea bi za njihove zamjene morao potrošiti čak 200 milijuna funti, dodaje The Sun.

U priči se pojavio Tianjin Quanjian

"I dok su Englezi u panici, predsjednik Reala Florentino Perez sa smiješkom maše svojoj potencijalnoj novoj zvijezdi Hazardu koji je spreman prekinuti ugovor s Chelseajem na uštrb slave s Los Blancosima, dok Costi Engleska nije dovoljno sunčana. I tu u priču oko Coste ulazi bogati kineski Tianjin Quanjian koji Costi može ponuditi 250 000 funti tjedno i toplije vrijeme", stoji u tekstu The Suna čiji izvor dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Diego voli roštiljati. Njemu je to jako bitno. Upravo je roštiljanje jedan od glavnih oblika zabave u gradovima poput Madrida gdje je lijepo vrijeme zagarantirano", ističe izvor blizak engleskom tabloidu sa dnevnom nakladom većom od 4 milijuna primjeraka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo