HIT IGRAČ / Najveći stručnjak za transfere posvetio posebnu pažnju Roku Šimiću: 'Držite ga na oku'

Image
Foto: Profimedia

Roko Šimić vodio je svoj RB Salzburg do pobjede nad Benficom u Lisabonu

21.9.2023.
8:55
Profimedia
VOYO logo

U 1. kolu u skupini D Lige prvaka Red Bull Salzburg je iznenađujuće osvojio bodove kod Benfice koju je pobijedio 2-0, a igrač utakmice bio je mladi hrvatski napadač Roko Šimić s golom i asistencijom.

Ludih desetak uvodnih minuta su odigrali na Luz stadionu u Lisabonu Benfica i Red Bull Salzburg. Na startu gosti nisu realizirali jedanaesterac (Konate), potom se zatresao gostujući okvir vrata, šansu za Benficu je imao i hrvatski napadač Petar Musa te je potom, u 13. minuti, pocrvenio domaći igrač Antonio Silva, a mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić je realizirao jedanaesterac i doveo austrijskog prvaka u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Benfica imala igrača manje stvarala je veći broj prilika. Do izjednačenja portugalski prvak ipak nije stigao, a Salzburg je drugi pogodak zabio početkom drugog dijela iz kontre. U 51. minuti opet je u središtu pozornosti bio Šimić. Asistirao je Gloukhu koji je dao gol za 2-0.

Igrač utakmice

Roko Šimić je zamijenjen u 72. minuti,a nakon utakmice posebnu mu je pažnju posvetio najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi gol i nagrada za igrača utakmice u Ligi prvaka za Roka Šimića iz RB Salzburga. Njega treba držati na oku, večeras su ga ovdje gledali skauti velikih klubova", napisao je romano na društvenim mrežama.

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo