NAJVEĆI EUROPSKI USPJEH LOKOSA: / Finci su 'arhivirani', slijedi puno teži izazov

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Nogometaši Lokomotive ostvarili su najbolji europski rezultat u klupskoj povijesti, plasiravši se u 3. pretkolo Europske lige.

21.7.2016.
20:20
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su prije tjedan dana u Finskoj odigrali 1-1 protiv RoPS-a iz Rovaniemija u uzvratu u Kranjčevićevoj su pobijedili s 3-0 i prošli dalje. U sljedećem ih kolu očekuje ukrajisnki prvoligaš Vorskla.

Rovaniemi s devetoricom

U 21. minuti Grezda izborio je kazneni udarac. ali Prenga pogodio je ravno uz golmana iz najstrože kazne. Desetak minuta kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je sudac pokazao drugi žuti karton Pirinenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je iskoristila brojčanu nadmoć u 44. minuti kada je na ubačaj Bartoleca u kaznenom prostoru natrčao Fiolić i svladao finskog vratara. U 48. minuti Bartolec je odlično opalio iz daljine, a golman gostiju odbio do Marića koji je sigurno pospremio loptu u mrežu.

U 83. minuti Marić je postigao i svoj drugi pogodak nakon što je predriblao vratara i pogodio za konačnih 3-0. Do kraja je Rovaniemi ostao s devetoricom igrača jer je drugi žuti karton dobio i Jammeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo