NAJVEĆA SLOVENSKA ZVIJEZDA PRIZNALA: / 'Ušli smo u ovu utakmicu sa strahom, a Hrvatska ne bi trebala imati problema u kvalifikacijama'

Image

Hrvatska je razočarala igrom u Ljubljani, a izabranici Zlatka Dalića su igrali smo u prvih 15 minuta, kada su stvorili jedine dvije prilike za pogodak,

24.3.2021.
23:12
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022 porazom u Ljubljani od Slovenije 1:0. Strijelac pobjedničkog gola za Sloveniju bio Sandi Lovrić (15).

Svjetski doprvaci doživjeli su neugodan poraz u Ljubljani, a Slovenija je po prvi puta pobijedila Hrvatsku u desetom međusobnom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je razočarala igrom u Ljubljani, a izabranici Zlatka Dalića su igrali smo u prvih 15 minuta, kada su stvorili jedine dvije prilike za pogodak, ali nisu iskoristili smušenost slovenske obrane. U 15. minuti Slovenija je postigla sretan gol, a taj pogodak je mnogostruko podigao razinu želje i agresivnosti kod Slovenaca, na što Hrvatska nije imala odgovora. Hrvatski napad razbijao se u čvrstu slovensku obranu na čelu sa najskupljim vratarem svijeta Oblakom i sjajnim igračem utakmice, stoperom Mevljom.

Image
SLOVENCI U TRANSU NAKON POBJEDE PROTIV HRVATSKE: /

'Ovo nije san! Slovenija bacila svjetske doprvake na koljena'

Image
SLOVENCI U TRANSU NAKON POBJEDE PROTIV HRVATSKE: /

'Ovo nije san! Slovenija bacila svjetske doprvake na koljena'

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je jedan od najboljih veznjaka u povijesti

Nakon utakmice oglasio se za Novu TV najbolji slovenski igrač Jan Oblak.

"Očekivali smo tešku utakmicu, Hrvatska ipak ima 5 ekipa u Europi. Bilo je teško, moram priznati da smo ušli sa strahom, ali digli smo se i igrali dobro do kraja. Imali smo prilike, ali ne nešto previše, ali nije ni Hrvatska baš imala puno prilika jer smo stajali dobro iza. Mislim da Hrvatska na kraju neće imati problema da se plasira s kvalitetom koju ima", rekao je Oblak pa se osvrnuo na Luku Modrića protiv kojeg igra već godinama u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luku znam već dugo, igramo jedna protiv drugog već 7 godina, jedna od najboljih veznih u povijesti nogometa - bilo gdje da igra pokaže svoju magiju. Želim mu sve najbolje i da uživamo u njegovim igrama još dugo", zaključio je Oblak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo