Najkontroverznija prodaja u povijesti Reala: Izdaju svetinju za bogatstvo!?

Nakon što je krajem tjedna objavljen golemi dug Real Madrida koji se povećava svake godine, navijači Kraljevskog kluba zabrinuli su se za budućnost svjetske nogometne institucije.

21.9.2014.
14:56
VOYO logo

'Nogometni klub Real Madrid u dugu je od čak 602 milijuna eura, a samo prošle godine dugovanje Kraljevskog kluba je povećano za 11 posto', objavila je ovoga tjedna Udruga za zaštitu madridskih vrijednost.

Međutim, brige nema. Na stol predjsednika kluba Florentina Pereza sletjela je rekordna poslovna ponuda - naftna kompanija IPIC iz Ujedinjenih Arapskih Emirata mu je ponudila pola milijarde eura za promjenu imena slavnog stadiona 'Santiago Bernabeu' u - 'Abu Dhabi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski sportski dnevnik Marca navodi da je posao već dogovoren, a to bi značilo da će ime najdugovječnijeg predsjednika Reala otići u povijest na 20 godina. Po dogovoru, ugovor o promjeni imena bi važio 20 godina, a Real bi na ime ove koncesije inkasirao 25 milijuna eura godišnje.

//www.youtube.com/embed/mQAeMqm1cvI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da bi to bio najveći sponzorski ugovor u povijesti kluba, već bi to bila i najveća prodaja tradicije i naklonosti navijača. Jer teško da bi oni najvjerniji Perezu ikad oprostili takvo igranje s tradicijom koja Real čini kraljevskim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo