NAJVEĆA MOGUĆA POHVALA: / Evo koga Alex Ferguson vidi kao engleskog prvaka

Image
Foto: AFP

Legendarni menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson (74) izjavio je da je nevjerojatna momčad Leicester Cityja zaslužila ove sezone osvojiti naslov u Premier ligi.

31.3.2016.
17:53
AFP
VOYO logo

Samo godinu dana nakon što su se jedva izvukli od ispadanja iz Premier lige, nogometaši Leicester Cityja su na pragu senzacionalnog naslova. Sedam kola prije kraja Lisice na vrhu imaju pet bodova prednosti pred najbližim pratiteljem Tottenhamom. Izdrže li do kraja, po prvi će put u povijesti postati engleski prvaci i to u društvu kudikamo bogatijih i skupljih momčadi.

'Nevjerojatna energija'

Oduševljen onime što ove sezone radi momčad Claudija Ranierija je i Ferguson koji je s 13 naslova rekorder elitnog razreda engleskog nogometa. Neuništivi Škot vjeruje da Leicester može izdržati do kraja i da ima sve što je potrebno za konačni trijumf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leicester je, bez ikakve dvojbe, bio najbolja momčad kroz cijelu sezonu i zaslužio je naslov. Čovjek bi pomislio da će se osjetiti neiskustvo kod Leicesterovih igrača, ali njihova energija je nevjerojatna, a njihovo zajedništvo sugerira da će izdržati do kraja", naglasio je Ferguson u razgovoru za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tottenham jedina opasnost'

Do kraja ligaškog natjecanja Leicester kod kuće igra protiv Southamptona, West Hama, Swanseaja i Evertona, dok će u gostima odmjeriti snage protiv Sunderlanda, Manchester Uniteda i Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će veliki izazova i moraju se pomiriti s tim da će ispustiti koji bod ili izgubiti koju utakmicu. Ali i drugi će također, takva je priroda Premier lige koja je vrlo teška. Jedina opasnost za Leicester je Tottenham koji nije igrao bolji nogomet već godinama. Ali Leicester je u prednosti i mislim da će uspjeti", zaključio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo