NAJSKUPLJI VRATAR U POVIJESTI NOGOMETA: / Chelsea dogovorio Španjolca i srušio rekord koji je ove godine postavio Liverpool

Image
Foto: AFP

Sarri je nagovorio čelnike kluba da plate klauzulu koju Arizabalaga ima u ugovoru i već sutra bi mogao imati novog čuvara mreže

7.8.2018.
19:49
AFP
VOYO logo

Chelsea je dogovorio dolazak Kepe Arrizabalage u London za rekordnih 80 milijuna eura, a vratar Athletica iz Bilbaa trebao bi doći kao zamjena za Thibauta Courtoisa koji će sada gotovo sigurno preseliti u Madrid, piše Telegraph.

Želi u Real

Već neko vrijeme belgijski vratar pokušava napustiti Stamford Bridge, a Chelsea ga očito nije htio pustiti dok nisu bili sigurni da imaju zamjenu za njega. Sada su, s rekordnim transferom za jednog golmana, pokazali da itekako znaju tko će u budućnosti biti njihov broj jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić na putu

Ranije su čelnici Chelseaja naglasili da će do kraja prijelaznog roka pokušati dovesti veznog igrača i vratara, a sada su jednog riješili. Vezni igrač bi mogao biti Mateo Kovačić koji pak Realu radi ono što Courtois radi Bluesima pa bi se moglo naći neko kompromisno riješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leti za London

Mladi Španjolac navodno se već nalazi na letu za Madrid odakle bi trebao odletjeti u London i sutra u jutarnjim satima riješiti posljednje detalje oko transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo