NAJPOZNATIJI HRVATSKI 'HULIGAN' PONOVO U AKCIJI': / 'Dalić neće biti tako raspoložen nakon Mađarske'

Image

Popularni Dena iz kultne ekipe Gitak TV-a, ponovo je ušao u svoj lik

13.9.2019.
14:57
VOYO logo

Akcija trećeligaša NK Varteksa "Kupi travi za Varteks" nailazi na sve veću i bolju podršku. Nakon što su "angažirali" legendarnog Veldina Karića, inače bivšeg igrača Varteksa, da im za promociju akcije zalijeva travu i glumca Jana Kerekeša za snimanje prvog promo-spota, a sada im se pridružio i jedan od najomiljenijih fiktivnih likova u hrvatskom nogometu, popularni izbornik huliganske reprezentacije Dena.

Popularni Dena iz kultne ekipe Gitak TV-a, ponovo je ušao u svoj lik kako bi pomogao Varteksu skupiti dovoljno novca za travnjak. Isprva, kao, nije shvatio o kakvoj se travi radi, a onda je uslijedila klasična "spika" o huliganskoj sceni i uključenja je šala na račun utakmice Hrvatske i Mađarske koja slijedi na jesen, odnosno izbornika Zlatka Dalića. Pa tako u jednom trenutku Dena kaže kako Dalić neće biti tako raspoložen nakon utakmice s Mađarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj ove akcije je skupiti 250 tisuća kuna, a možete označiti koji dio travnjaka želite ''kupiti'', a četvorni metar stoji 150 kuna. Svi donatori bit će objavljeni na internetskim stranicama NK-a Varteks te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici. Donirati možete ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo