NEPOZNATI DETALJI / Najnoviji Vatreni otkrio pozadinu iznenadnog poziva: 'Ostvario mi se tako najveći životni san'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dalić je iznenada odlučio Vatrenima pridružiti i sjajnog krilnog napadača Rijeke Marca Pašalića

13.11.2023.
19:09
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu uoči posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. godine u Njemačkoj.

Image
SVE ŠOKIRAO /

Dalić povukao potpuno neočekivan potez: Iznenada pozvao igrača koji uopće nije bio na popisu

Image
SVE ŠOKIRAO /

Dalić povukao potpuno neočekivan potez: Iznenada pozvao igrača koji uopće nije bio na popisu

Vatrene prvo očekuje gostovanje kod Latvije u Rigi u subotu, 18. studenoga, a tri dana kasnije i domaći ogled s Armenijom. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u nedjelju je odlučio aktivirati pretpoziv veznjaku Torina Nikoli Vlašiću, a već ranije je isto učinio i sa pretpozivom Martina Baturine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Vlašića i Baturine, Dalić je iznenada odlučio Vatrenima pridružiti i sjajnog krilnog napadača Rijeke Marca Pašalića koji, zanimljivo, nije bio ni na popisu igrača koji su dobili pretpoziv.

'Još uvijek sam u šoku. Život mi se promijenio u sekundi'

"Iznenadio sam se pozitivno. Još uvijek sam u šoku. Život mi se promijenio u sekundi, ostvario mi se san. Zvao me gospodin Raić (sportski direktor Rijeke Darko Raić Sudar op.a.) i rekao mi da se moram spremati za Zagreb. Ostvario mi se tako najveći životni san. Ovo mi je i motivacija da budem bolji. Na terenu dajem uvijek 101 posto, tako ću igrati i u reprezentaciji. Nadam se da ću se uklopiti u momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo sam zahvalan na prilici. Čekaju nas dvije najbitnije utakmice. Odradit ćemo to maksimalno dobro, s puno energije. Dolazak u Rijeku za mene je bio pun pogodak. Kad sam potpisivao, imao sam taj osjećaj. Ispala je to najbolja odluka u mom životu", rekao je po pozivu u reprezentaciju Pašalić za službenu stranicu Rijeke.

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo