NAJNEVJEROJATNIJI TRANSFER OVE SEZONE: / Man. United dao 25 milijuna eura za igrača koji nema ni sat vremena seniorskog nogometa

Image
Foto: Profimedia

Bjelokošćanin je prešao u United za 25 milijuna eura uz još potencijalnih 15 milijuna eura bonusa

7.1.2021.
17:52
Profimedia
VOYO logo

Ova je vijest gotovo za rubriku "vjerovali ili ne". Naime, Manchester United je potvrdio dovođenje 18-godišnjeg veznjaka Amada Dialla iz Atalante i to za nemalih 25 milijuna eura. I ništa tu ne bi bilo toliko nevjerojatno da je Diallo provjereno pojačanje, ali čovjek nema niti sat vremena seniorskog nogometa.

Bjelokošćanin je prešao u United za 25 milijuna eura uz još potencijalnih 15 milijuna eura bonusa, a do sada je u seniorskoj karijeri odigrao svega četiri utakmice u Serie A i zabio je jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Diallo Amad Traore of Atalanta during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 11th January 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 492314530, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Prošle je sezone nastupio tri puta za Atalantu, a ove sezone jednom, odigravši 22 minuta u Ligi prvaka protiv Midtjyllanda. Ukupno ima svega 59 minuta seniorskog nogometa, ali Talijani uvjeravaju kako je riječ o čudu od djeteta i kako mladića krasi iznimna brzina, tehnika i sjajan pregled igre. Posebno su naglasili to da je riječ o polivalentnom igraču, koji se može prilagoditi igri na više pozicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo