NAJLUĐA TRANSFER-PRIČA U POSLJEDNJE VRIJEME: / Messi ima dvije ponude da ode iz Barcelone, jedna je nevjerojatna

Image
Foto: Profimedia

Messi sada vrijedi oko 110 milijuna eura, ali to nije prepreka pojedincima da krenu u lov

9.4.2020.
9:01
Profimedia
VOYO logo

Najbolji igrač svijeta, Lionel Messi, još je samo godinu dana vezan ugovorom za Barcelonu, a otkako je njihov član nikada nije bio bliže odlasku s Camp Noua. Posljednjih mjeseci Messi se sve češće prepucava s Upravom, kako preko medija, tako i interno, a o novom ugovoru za sada nema niti riječi.

Situaciju su odlučili iskoristiti brojni klubovi jer Messi ovoga ljeta, kako zbog korona-krize, tako i zbog činjenice da je u zadnjoj godini ugovora, može otići iz Barcelone "ispod cijene", a pričeka li netko do zime moći će ga dovesti bez odštete. Spomenimo samo da Messi sada vrijedi oko 110 milijuna eura, ali to nije prepreka pojedincima da krenu u lov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi - 5 posto

Javila se dva kluba

Recimo, Inter je među prvima koji je iskazao golem interes za Messijem. "Ne mislim da je Messi san koji Inter ne može ostvariti. On sada ulazi u zadnju godinu svog ugovora i uopće nije nemoguće da ode iz Barcelone. Ne znam je li situacija u klubu dobra, ali ako je ikad bila prilika za dovođenje Messija, onda je to sada", rekao je Massimo Moratti, nekadašnji vlasnik Intera.

Međutim, novinar TNT Sporta, Martin Castilla, tvrdi da je Inter već pripremio ponudu za Messija, ali navodi kako se Messiju javio još jedan klub i to jedan sasvim neočekivani. Naime, Messija želi dovesti Newell's Old Boys, klub u kojem je Messi počeo trenirati sa sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi jest jednom davno rekao kako bi volio karijeru okončati igrajući za taj klub, ali dvojimo da će s 32 godine i u dosta dobroj formi otići iz europskog nogometa, no, tko zna, možda ga uhvati nostalgija i romantika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo