NAJGORE IZVEDEN AUT U POSLJEDNJE VRIJEME: / Ali reakcija igrača Southamptona nakon gafa zaista je vrhunska

Image
Foto: Screenshot

Bournemouth i Southampton remizirali su 1-1 na Vitality stadionu, a susret je obilježila jedna komična scena pred sami kraj utakmice.

4.12.2017.
9:39
Screenshot
VOYO logo

Desni bek Southamptona Ryan Bertrand krenuo je izvesti pred sam kraj utakmice, ali mu je lopta iskliznula iz ruku i u velikom luku ponovno pala van granica igrališta.

Navijači Bournemoutha odmah su krenuli s ruganjem, ali Bertrandova reakcije sve je iznenadila. Samo im je 'šmekerski' namignuo i pokazao rukom na sat, aludirajući kako je taj njegov potez bio namjeran kako bi ušredio vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ryan Fraser doveo je Bournemouth u vodstvo u 42. minuti, a Charlie Austin izjednačio je rezultat u 61. minuti i tako postavio konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan zanimljiv dogodio se na toj utakmici. Igrač Bournemoutha Adam Smith sjurio se u kazneni prostor 'Svetaca' kada ga je klizećim startom srušio Boufal. Sudac utakmice bio je Moss koji je procijenio da je Smith simulirao te ga je nagradio žutim kartonom.

Problem je u tome što je to Smithu peti karton sezone te će zbog toga propustiti iduću utakmicu, a Moss mu se nakon utakmice čak ispričao zbog svog propusta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričao mi se poslije i rekao da je bio penal. Ali to mi ne znači mnogo jer karton ne može poništiti i moram propustiti iduću utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo