NAJBOLJI STRIJELAC I SLUŽBENO NAPUSTIO SPLIT: / Hajduk potvrdio odlazak Ohandze, Bijelima duplo više od prve ponude

Image

Otišao je golgeter

27.2.2018.
15:45
VOYO logo

Hajduk ipak ostaje bez najboljeg strijelca i ponajboljeg igrača Francka Ohandze. Splitski je klub i službeno objavio kako kamerunski napadač odlazi.

"Franck Ohandza od danas više nije igrač Hajduka! Nakon 68 službenih nastupa u Hajdukovom dresu, 26-godišnji napadač je s Poljuda otišao u Kinu", objavio je splitski prvoligaš na internetski stranicama. Za prvu momčad Hajduka debitirao je 2. srpnja 2015. godine u europskom nastupu protiv Sillamäe Kalev. U bijelom dresu upisao je ukupno 3.504 minute i pritom postigao 26 pogodaka i dodao 14 asistencija. U prosjeku je zabijao svakih 135 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dosadašnjem dijelu sezone sada već bivši igrač Bijelih odigrao je 23 utakmice u kojima je imao učinak od 11 golova i četiri asistencije", objavio je Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupna vrijednost transfera je 1,8 milijuna eura, a da Hajduku pripada čistih 1,2 milijuna eura odštete, što je gotovo duplo u odnosu na prvu ponudu koja je s Poljuda odbijena, objavio je Dalmatinski portal.

Već se o njegovom odlasku govorilo nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tu se prvenstveno radi o njegovoj frustraciji jer je dobio ponudu iz Kine. Vidjet ćemo hoće li se taj transfer realizirati. On je dobio prvi crveni karton u karijeri i s njim je dao do znanja da želi otići. Njegov odlazak bi bio velik gubitak, ali preriskantno je odbiti takav novac za koristiti igrača još dva i pol mjeseca”, rekao je sinoć Stipe Pletikosa u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Ohandza je na Maksimiru prije desetak dana zabio za pobjedu protiv zagrebačkog Dinama, a u subotu je isključen protiv Slaven Belupa u porazu na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo