Najbolji igrač Dinama donio životnu odluku!

29.7.2011.
1:27
VOYO logo

Plavi su došli na korak do Lige prvaka, a čak i da ne uđu u nju, izbacivanjem Helsinkija osigurali bi igranje u Europskoj ligi. A to su nova dva do tri milijuna eura, novih šest utakmica. Još da im je uhvatiti i tu Ligu prvaka, gotovo deset milijuna eura moglo bi se sliti u blagajnu plavih.

I novih šest utakmica prilika su za Sammira da dokaže kako je doista igrač najviše kvalitete, da zainteresira potencijalne kupce i da napusti hrvatsku ligu, za koju sam kaže da ju je prerastao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobrom prodajom omogućio bi dalji život klubu koji ga je toliko čekao i opraštao mu nepodopštine. Kojih je bilo mnogo, no obećao je da ih više neće biti. Zapravo, čini se da je najbolji igrač Dinama donio odluku života. Barem tako tvrdi on sam.

"Znam da me i izbornik Bilić upozorio na život izvan travnjaka, no više ne izlazim", obećao je Sammir, i sada će se teško izvući ako ga opet ugledaju u tri ujutro u nekom zagrebačkom noćnom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pogotka Fincima i on je izborniku poslao poruku:

"Želio sam Biliću pokazati da sam igrač za Hrvatsku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moglo bi se to protumačiti pozitivnim inatom, bolje je da mu takvim inatom, dobrom igrom i pogocima pokazuje da ga treba zvati, nego da u izostanku Bilićeva poziva traži razlog za odlazak u neki od noćnih klubova.

Sammiru je pogodak u Helsinkiju 11. europski za Dinamo. Na taj je način iza sebe ostavio Marija Novaka iz generacije 1967. koji je zabio deset golova, a sad se izjednačio s Marijem Mandžukićem koji na svom kontu ima 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105191078006 arti-201107250502006 arti-201107270858006 arti-201107250443006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo