ZVIJEZDA CHELSEAJA I TALIJANSKE REPREZENTACIJE / Najboljeg igrača Lige prvaka pitali je li favorit za Zlatnu loptu, evo što je odgovorio

Image
Foto: Profimedia

Bio je jedan od najvažnijih igrača Chelseaja na putu do naslova Lige prvaka i UEFA ga je proglasila najboljim igračem u LP prošle sezone

26.10.2021.
19:44
Profimedia
VOYO logo

Jorginho, 29-godišnji vezni nogometaš Chelseaja i talijanske reprezentacije, jedan je od glavnih favorita za osvajanje Zlatne lopte namijenjene najboljem svjetskom nogometašu u 2021. godini.

Image
VELIKA ČAST /

UEFA proglasila Jorginha najboljim igračem Lige prvaka

Image
VELIKA ČAST /

UEFA proglasila Jorginha najboljim igračem Lige prvaka

Jorginho je bio jedan od najvažnijih igrača Chelseaja na putu do naslova Lige prvaka, a UEFA ga je proglasila najboljim igračem u LP prošle sezone. Također, bio je jedan od predvodnika talijanske reprezentacije koja je ove godine osvojila europski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvario snove

Rođeni Brazilac je za Sky Sport o svemu tome rekao sljedeće.

„Iskreno, ne znam tko je favorit. Ne znam jesam li ja među njima. Ali ako prestaneš sanjati nema dalje smisla igrati nogomet. Ja sanjam i dalje. Iznimno sam sretan zbog svih uspjeha koje sam ostvario s klubom i reprezentacijom. Time sam ispunio veliki dio svojih dječačkih snova, a i iznimno sam ponosan jer sam sretnim učinio svoju obitelj“, rekao je Jorginho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Europi od 2010.

Nikada u karijeri Jorginho nije zaigrao za brazilsku reprezentaciju (ili za njene mlađe uzraste). Iz Brazila u Europu je stigao 2010. godine kada je zaigrao u Italiji za Veronu. Od 2014. do 2018. godine je igrao za Napoli i potom preselio u Chelsea. Za talijansku reprezentaciju igra od 2016. godine te je skupio već 40 nastupa (pet pogodaka).

„Nikada nisam mislio da ću u nogometnom smislu stići ovako daleko. No, to je samo produkt svakodnevnog napornog rada“, rekao je Jorginho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo