Ovo su najbolji realovci: Luka Modrić im nije ni blizu!

12.4.2013.
10:49
VOYO logo

Marca je potaknuta činjenicom s uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Galatasaraya, ovog tjedna, osmislila tu anketu. Naime, u Istanbulu je Real započeo utakmicu sa samo jednim Španjolcem unutar prvih 11 - bio je to vratar Diego Lopez.

Navijači su tako, u formaciji 3-4-3, za najbolju momčad izabrali na vratima Nijemca Bodu Illgnera. Obranu čine Talijan Fabio Cannavaro, Brazilac Roberto Carlos i sadašnji član Mourinhove momčadi, mladi Francuz Varane. U veznom redu su redom sve genijalci - Argentinac Fernando Redondo, Portugalac Luis Figo, Francuz Zinedine Zidane i Danac Michael Laudrup. Napad je atomski - dva Ronalda, brazilski i portugalski Cristiano, te Alfredo di Stefano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuvjerljiviju je pobjedu odnio Illgner za kojeg je glasalo više od 70 posto navijača, ali samo zbog činjenice što nije imao pravu konkurenciju.

http://rutube.ru/video/embed/6279373

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti napadače nije bilo teško izabrati, dok je najveća borba trajala za četvrtog u veznom redu, gdje je Laudrup za milimetar bio bolji od današnjeg člana momčadi Mesuta Özila, te nešto starijeg njemačkog plavog anđela Bernda Schustra.

Hrvati nisu pronašli put do prve momčadi, pa su izvan nje ostali nekadašnji asevi Davor Šuker i Robert Prosinečki, sadašnji Mourinhov adut Luka Modrić, pa shodno tome i Robert Jarni, koji je kratko igrao u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Illgner - Cannavaro, Varane, Roberto Carlos - Redondo, Figo, Zidane, Laudrup - Ronaldo, Di Stefano, Cristiano Ronaldo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo