NAJBOLJA KRAĐA OVOG PRIJELAZNOG ROKA: / Mladi belgijski reprezentativac promijenio tri kluba u manje od 24 sata

Image
Foto: Screenshot

Lukebakio je drugi igrač kojega je Watford angažirao u samoj završnici zimskog prijelaznog roka, u ponedjeljak je na polusezonsku posudbu iz Barcelone stigao Gerard Deulofeu

31.1.2018.
11:02
Screenshot
VOYO logo

Dodi Lukebakio jedna je od zanimljivijih priča ovog prijelazni roka. Naime, ovaj mladi belgijski reprezentativac (20) u samo 24 sata promijenio je tri kluba.

Lukebakio je do ponedjeljka bio član belgijskog Anderlechta na posudbi u Sporting Charlerioju. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Toulouseu i taman kada se trebao vratiti u svoj matični klub, Charleroi je odlučio iskoristiti pravo prvokupa njegovog ugovora za milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderlecht je to prihvatio, ali Charleroi im je prešutio jednu bitnu činjenicu - interes Watforda. Naime, Englezi su krilnog napadača ponudili čak pet milijuna eura, a Charleroi je to prihvatio i tako u manje od 24 sata zaradio tri i pol milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukebakio je drugi igrač kojega je Watford angažirao u samoj završnici zimskog prijelaznog roka, u ponedjeljak je na polusezonsku posudbu iz Barcelone stigao Gerard Deulofeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo