NACIJA U ŠOKU / Talijani ostaju bez izbornika usred kvalifikacija?!

Talijanskom nogometnom izborniku Antoniju Conteu prijetili su smrću, otkrio je predsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Carlo Tavecchio.

28.3.2015.
16:11
VOYO logo

Juventusov šef John Elkann javno je prozvao Contea zbog teške ozljede koljena koju je veznjak torinskog kluba Claudio Marchisio zadobio na reprezentativnom okupljanju, rekavši kako se ozlijedio zbog njegovih napornih treninga .

"Vidio sam ga potresenog ovo jutro. Nakon jučerašnje kontroverze, primio je prijetnje smrću putem interneta. Sastao sam se s Conteom i nije miran. Sve stvari koje su mu izrečene putem društvenih mreža su ga uzdrmale i osjeća se da je osuđen zbog nečega za što nije kriv. FIGC ga podržava", rekao je Tavecchio za Radio Rai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nisam vidio takav bijes usmjeren ka treneru. Zapanjen sam, jer bi u obzir trebao biti uzet interes reprezentacije. Mi smo sami sposobni ovako si naštetiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji navode da Conte čak razmišlja o napuštanju svoje izborničke klupe nakon ovakvog raspleta događaja.

Italija je veliki konkurent hrvatske nogometne reprezentacije u skupini H i Azzurri imaju jednak broj bodova (10) kao i Vatreni nakon četiri odigrana kola. Azzurri večeras igraju protiv Bugarske u Sofiji u petom kolu eurokvalifikacija, a potom sljedećeg utorka dočekuju Italiju u prijateljskoj utakmici u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je klupu talijanske reprezentacije preuzeo na ljeto prošle godine nasljedivši Cesarea Prandellija. Prethodno je tri godine trenirao Juventus i odveo ga do tri nalsova talijanskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo