NA TEATRU SNOVA JE DOSLONO KAO U KAZALIŠTU: / Evo kako je Manchester United odlučio podići atmosferu na Old Traffordu

Image
Foto: AFP

"Vjerojatno je pošteno reći da postoji univerzalna želja unutar stadiona kako bi se poboljšala atmosfera baš kao i kod drugih klubova Premier lige",

21.3.2018.
11:54
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho klupu Manchester Uniteda preuzo je prije 22 mjeseca, a od tada se u nekoliko navrata požalio na atmosferu na Old Traffordu.Vodstvo kluba dobilo je ideju kako to promijeniti.

Naime, u razgovoru s navijačima odlučili su tiskati navijačke pjesme na papir te ih dijeliti fanovima na ulazu u stadion. Druga ideja je objavljivati iste na web stranici kluba prije utakmica kako bi oni koji dolaze na stadion znali riječ pjesama, prenosi The Times.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena stila igre?

Malo je vjerojatno da će ova ideja biti promatrana u dobrom svjetlu od strane kluba navijača Manchester Uniteda (MUST), koji su tijekom cijelog mandata uživali u napetom odnosu s Mourinhom. A i pomalo je nevjerojatno da jedan tako velik klub, s tako velikom bazom navijača, mora posegnuti za ovakvim mjerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno je pošteno reći da postoji univerzalna želja unutar stadiona kako bi se poboljšala atmosfera baš kao i kod drugih klubova Premier lige. Postoje brojni čimbenici koji su doprinijeli padu atmosfere tijekom desetljeća, od kojih bi se neki mogli baviti boljom suradnjom između klubova i navijača", objavio je u svom priopćenju klub navijača Manchester Uniteda.

Umjesto pjesmica, možda bi u vodstvu kluba trebali razmisliti o stilu igre koji Crveni vragovi igraju pod Mourinhom i koji je daleko od atraktivog i zabavnog kakvog navijači priželjkuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo