NA ŠTO SU SPALI: / Pogledajte kako je veliki United iskopirao potez danskog prvoligaša

Image
Foto: Screenshot

Čini se da su trener Louis van Gaal i njegovi igrači ponešto naučili iz sramotnog poraza od danskog Midtjyllanda u Europskoj ligi.

23.2.2016.
12:16
Screenshot
VOYO logo

Naime, tijekom osmine finala FA kupa nogometaši Manchester Uniteda izveli su slobodnjak nalik onom kojim su njihovi suparnici iz Europske lige pokušali prevariti vratara SergijaRomera, ali pri tome nisu uspjeli.

No, Englesi jesu. Protiv trećeligaša Shrewsburyja JuanMata je imao prilik izvesti slobodan udarac s lijeve strane. Iza živog zida sastavljenog od njihovih suparnika stajala su Matina tri suigrača. U trenutku kada je krenuo udariti loptu oni su potrčali naprijed čime su omeli vratara. Lopta je na kraju završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/wbfa

Bivši sudac Howard Webb izjavio je za BT Sport kako je riječ o neregularnom potezu jer su opstruirali vatarev pogled. No, drugačijeg je mišljenja Nizozemac. On je poslije susreta izjavio da se nakon utakmice s Midtjyllandom posavjetovao sa sucima oko njihove varke te je potvrdio da su mu rekli da se ne radi o ofsajdu te da to mogu raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo