POČINJU SLAGATI MOMČAD ZA OBRANU NASLOVA I LIGU PRVAKA: / Ozbiljno su zagrizli za sjajnog Brazilca, ali...

Image
Foto: PIXSELL

Heber Araujo dos Santos ili jednostavno Heber, 25-godišnji napadač SlavenBelupa, mogao bi postati prvo novo ime u kadru riječkog prvoligaša.

12.6.2017.
15:00
PIXSELL
VOYO logo

To javljaju Sportske novosti. Brazilski ofenzivac prošle sezone se istaknuo u redovima Slaven Belupa u čijem je dresu postigao deset pogodaka u 30 HNL nastupa, očito skrenuo pažnju struci Rijeke na svoje mogućnosti i u javnost iskočio kao prva potencijalna prinova u ljetnom prijelaznom roku.

RASPADA SE ŠAMPIONSKA RIJEKA: Damir Mišković potvrdio! ‘Svi su na prodaju’

Najveću prepreku predstavlja odštetni zahtjev

Najveću prepreku navodno predstavlja odštetni zahtjev Koprivničana koji nadilazi platežne okvire riječkog prvoligaša. Navodno je riječ o 600 tisuća eura što je iznos koji će trebati svesti u nešto realnije okvire (možda uključivanjem nekog od igrača na kojeg na Rujevici ne računaju) da bi se cijela priča realizirala jer teško je vjerovati da će Bijeli, uz sve kvalitete brazilskog napadača koje su itekako cijenjene što kod njegovih suigrača što kod suparnika, upravo na njemu napraviti rekordan transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Riječki Novi list piše kako novi prvak Rijeka danas u ponedjeljak od 18 sati nogometaši Rijeke održat će prvi trening uoči nove sezone na pomoćnom terenu kampa na Rujevici. Trening je otvoren za novinare, fotoreportere i snimatelje.

Rijeka navodno dogovorila dolazak trojice igrača

Rijeka je, kako Novi list ističe, navodno dogovorila dolazak trojice novih igrača. Sigurno je samo da na Rujevici više ne stanuju stoper Kulušić (dogovorni rastanak) i napadač Roman Bezjak, koji se vraća u Darmstadt, odakle je došao na posudbu i zagrlio svoje snove (8 golova) s početka sezone, začinivši dvostruku krunu trima pogotcima... U rubrici novi potpisi neizmjernu sreću prigrlili su Rijekini juniori, osvajači Kvarnerske rivijere, stoper i zadnji vezni Čeliković i kreator igre Šantek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se na Rujevici ne moraju javiti reprezentativci Andrijašević i Bradarić, Ristovski... Nekoliko je dodatnih dana dobio i Dario Čanađija koji se oženio u subotu u Sinju. Riječani će 19. lipnja preseliti u Kranjsku Goru. Tog će dana saznati u suparnika u drugom pretkolu kvalfikacija za Ligu prvaka, prva utakmica kojih je na rasporedu 11. ili 12. srpnja, a uzvrat sedam dana kasnije.

"Rijeka je nositelj u drugom pretkolu, a u trećem, ako prođe, što Bog da... San je igrati play off kada bi se na Rujevici svirala himna Lige prvaka, a donijelo bi skupnu fazu Europske lige u slučaju poraza", piše u svojem tekstu ugledni sportski novinar Novog lista Orlando Rivetti i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri transfera u zraku

"A što je s odlascima, odnosno zatvaranjem budžeta od desetak milijuna eura za iduću sezonu? Tri su transfera u zraku, Elezov u Schalke za tri milijuna, Bradarićev u Bolognu za pet milijuna eura i Andrijaševićev u Standard iz Liegea za manje od tri milijuna, ali uz određene bonuse. Pregovori s Belgijancima su navodno veoma teški. Ristovski neće u Feyenoord, a hoće li put Turske, saznat ćete... Uglavnom, nitko još nigdje nije otišao. Za sad."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo