NA POMOLU TRANSFER NA RELACIJI REAL-BARCA! Predsjednik potvrdio: / 'Spremni smo razgovarati s Madridom o njemu'

Image
Foto: AFP

Usput je Barcin predsjednik opovrgnuo kontakte s Neymarom

6.2.2019.
12:06
AFP
VOYO logo

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu spremno bi prihvatio Isca poželi li ovaj napustiti redove Real Madrida. A upravo se takav scenarij najavljuje u ljetnom prijelaznom roku.

"Zatraže li naši treneri igrača koji želi napustiti Madrid, naravno da bismo ga potpisali. Razgovarali bismo s Madridom o Iscu", riječi su Barcelonina predsjednika koje prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetki prelasci

Bogata povijest ovih klubova ne poznaje previše primjera igrača koji su igrali i za Real Madrid i za Barcelonu kao što je, primjerice, igrao Robert Prosinečki. Ipak, premda rijetkih, takvih transfera ima. Od 2000. do danas katkad posredno iz kluba u klub, katkad zaobilaznim putem dresove Real Madrida i Barceloni mijenjali su, da navedemo neke od njih, Luis Figo, Ronaldo, Samuel Eto'o, Alfonso Perez, Javier Saviola...

Opovrgnute glasine

Dodajmo i da je Josep Maria Bartomeu opovrgnuo podatak da je Neymar kontaktirao klub sa željom napuštanja Paris Saint-Germaina i povratka na stadion Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkako je otišao nije mi rekao da se želi vratiti. Niti me zvao on niti njegov otac. Donijeli smo odluku i potpisali Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea. Oni su mlađi i mi smo zadovoljni njima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo