NA POLJUDU NEMA MIRA: / 'Bacit ću se sa balkona'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nema još dogovora između menadžera Boška Anića, bivšeg igrača Hajduka i vodstva Bijelih, a tema je 18-godišnji talentirani napadač Ivan Mamut.

19.6.2015.
18:48
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Anić je već na rubu živaca od čitave ove situacije koja se pretvorila u pravu dosadu.

"Mogu se samo baciti", vikao je Anić s balkona ureda predsjednika Marina Brbića, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvar je ovakva. Mamut ima još jednu godinu stipendijskog ugovora s Hajdukom, struka ga ne vidi u ozbiljnijim varijantama oko prve momčadi, i tu je nastao problem.

'Gdje god dođe, skine gaće'

"Na pripremama su svi mladi igrači na koje računaju, gotovo 30 igrača, ali Mamuta nema. Znate da je bilo ponuda za njega, pisalo se Baselu i Splitu i vjerujte, to nije laž. Od Hajduka sam tražio da mi kažu kolika je odšteta, Brbiću sam ponudio 200 tisuća eura da pusti igrača koji ni minute nije zaigrao ni za Hajduk B. Mjesečno prima dvije tisuće kuna, a dečku sada uskraćuju mogućnost da nešto ostvari u životu. Nevjerojatno, ne daju mu da igra, ne vide ga nigdje, a ne žele uzeti za njega 200 tisuća eura niti mu nude profesionalni ugovor. Pa, tko je ovdje lud, za godinu dana neće dobiti ni kune, a sada ne žele razgovarati. Struka mi kaže da je u rangu Balića i Vlašića, što je jednostavno smiješno jer zašto onda nigdje ne igra. Nema ga ni na mapi. Nude mu razvoj kroz B momčad, koja u Trećoj ligi, gdje god dođe, skine gaće. Nema tu govora ni o kakvom razvoju", kazao je Anić, koji je kazao kako će poduzeti službene korake kako bi ishodio bilo kakvu odluku za Mamuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskid stipendijskog ugovora

"Svjestan da se nije nametnuo i da Hajduk na njega ne računa Mamut je protokolirao zahtjev za raskid stipendijskog ugovora. Međutim, Brbić i Goran Vučević vade se da o tome mora odlučiti Nadzorni odbor, koji se neće ni sastati i praktički više ne funkcionira... Ovo meni ispada kao čardak ni na nebu ni na zemlji, sramota je tko vodi Hajduk", zaključio je Anić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo