NA POLJUD BI MOGLO STIĆI VRLO ZVUČNO IME: / Hajduk krenuo u lov na novog napadača, ali traže ga i njemački klubovi

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Ove sezone očito nije u planovima svog kluba

28.9.2020.
22:03
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Novi, izvanredni ljetno-jesenski prijelazni rok bliži se kraju, većina domaćih klubova već je obavila ključne transfere, ali čini se kako s trgovinom još uvijek nije završio Hajduk. Naime, turski mediji pišu kako je Hajduk poslao službenu ponudu za napadača Bešiktaša, Umuta Nayira.

Ovaj 27-godišnji stasiti 191 cm visoki napadač prošle je sezone u dresu Bešiktaša zabio šest golova u 27 utakmica, ali ove sezone očito nije u planovima svog kluba. Skupio je samo 36 minuta u tri utakmice i pritom nije imao nikakav značajniji učinak. Umut je u karijeri odigrao 165 utakmica i postigao je 60 golova, a najuspješniji je bio u dresu Ankaragucua za koji je zabio 47 pogodaka u 107 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Umut Nayir of Besiktas during the Europa League match between Wolverhampton Wanderers and Besiktas at Molineux, Wolverhampton Wolverhampton Wanderers v Besiktas, Europa League - 12 Dec 2019,Image: 487798628, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

Za Hajduk bi tu jedino mogao biti problem to što igrač navodno želi ostati u turskoj ligi, a s druge strane tamošnji mediji tvrde i kako ga potražuju neki njemački i belgijski klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo