NA OLD TRAFFORDU MOŽE POČETI SLAVLJE: / Tottenham aktivacijom ugovorne klauzule Crvenim vragovima 'poklonio' stopera

Image
Foto: AFP

Zbog ove vijesti moglo bi početi slavlje u Manchesteru

28.12.2018.
13:59
AFP
VOYO logo

Mauricio Pochettino potvrdio je da će Tottenham aktivirati klauzulu koju Toby Alderweireld ima u svom ugovoru i tako mu produljiti ugovor za još godinu dana. Belgijac će sada biti ugovorno vezan za Pijetlove do ljeta 2020. godine.

Ipak, to što su mu aktivirali klauzulu ima i svoju lošu stranu, a ta je da on sada u ugovoru ima jednu drugu, onu otkupnu koja mu dozvoljava da klub već sljedećeg ljeta napusti za samo 25 milijuna funti. Poznato je, također, zainteresiranih za njegov potpis ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar i loš potez

To znači da bi na kraju sljedeće sezone mogao napustiti klub za jako malo novca, osim ako u međuvremenu ne potpiše novi, dugoročniji ugovor. Isto su Spursi napravili i s ugovorom Jana Verthongena tek koji tjedan ranije.

Manchester United već neko vrijeme pokušava dovesti Alderweirelda, ali za sad nisu imali uspjeha. Ne zato što igrač nije htio preseliti u Manchester, već zato što ga uprava kluba nije htjela pustiti. Sada se pak čini da neće imati izbora jer on dobija potpisati novi ugovor bez ozbiljne povišice, a prema ovom su vrata širom otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo