Potres na Maksimiru: Sammir izbačen iz momčadi

'Sammir do daljnjeg neće konkurirati za prvu momčad, ne znam kad će idući put zaigrati', izjavio je trener Dinama Kruno Jurčić, kojem je izgleda dozlogrdilo Brazilčevo ponašanje.

6.11.2011.
23:54
VOYO logo

Miljenik Zdravka Mamića, Brazilac Sammir očito je toliko naljutio trenera da ga je ovaj ekspresno izbacio iz momčadi. Priče kako ga je zbog starih grijeha oprao i 'maksimirski šef', i to pred svim igračima, dobile su jasniju sliku.

"Sammir do daljnjeg neće konkurirati za prvu momčad, ali trenirat će s nama. Mi smo profesionalan klub koji mora kazniti nestašluke igrača. Ne mogu zbog nekoga svi u klubu patiti. Sammir nije suspendiran, o suspenziji odlučuje klub", rekao je Kruno Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog navodne ozljede nije zaigrao protiv Zagreba, no izgleda da se iza toga krije potpuno druga priča. Sammir se u subotu nije pojavio na terapiji u klubu, a kao razlog navode se 'stara boljka', noćni izlasci. Ljuti Jurčić promptno je reagirao.

"Ne možemo si dopustiti da on ne trenira i zato će trenirati s ostatkom momčadi, a sad ne znam kad će idući put konkurirati za momčad", istaknuo je trener Dinama za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo