Na kraju godine neugodno iznenadili Modrića

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90. minuta u londonskom debiju protiv Chelseaja, a prema pisanju otočkih medija nije se posebno istaknuo.

23.12.2011.
19:29
VOYO logo

"Početak utakmice protekao je u našoj dominaciji, ali je kasnije Chelsea preuzeo kontrolu, posebno u veznom redu u kojem su bili brojčano jači. Remi je najpravedniji rezultat", rekao je trener SpursaHarry Redknapp.

Njegov kolega na klupi Chelsea Andre Villas-Boas slično je razmišljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojili smo bod na gostovanju kod konkurenta u borbi za naslov prvaka i zbog toga je taj bod dobar. Još sam zadovoljniji igrom koju smo prikazali."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2wqEIF1DxwCmcBYb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao je svih 90. minuta, ali se nije istaknuo, naprotiv The Sun mu je dao peticu što je bila i najlošija ocjena Tottenhamovih igrača. Sky Sport je bio nešto blaži, dali su mu šesticu, ali su u komentaru napisali da je bio prilično samozatajan, uz nekoliko bljeskova.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Ha6oqEn3zKIXNPf5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je utakmicu započeo u sredini terena, ali je u drugom poluvremenu zbog ozljede Van der Vaarta, koji će pauzirati tri utakmice, morao preseliti na desnu stranu veznoga reda.

'Otočki' mediji puno su prostora posvetili Lukinoj igri protiv Bluesa, prisjećajući se ljetne sage oko njegova transfera u Chelsea. Generalni zaključak bio je kako Luka nije bio na uobičajenoj razini, ali da je u nekoliko navrata svojim odličnim proigravanjima pokazao klasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo