Na koga se to u Splitu napalio novi heroj Torcide?

'Najsretniji bih bio kad bismo Splitu zabili pet komada, nikad mi bolji dan ne bi svanuo. Posebno sam napaljen na Split zbog jednog čovjeka', rekao je Kukoč, novi ljubimac Hajdukovih navijača.

22.8.2011.
14:02
VOYO logo

Prva imena Hajdukove uvjerljive pobjede nad Zagrebom od 4:0 bili su dvostruki strijelac Ahmad Sharbini i mladi Tonči Kukoč, koji je postigao svoj prvijenac u bijelom dresu.

"Pogodak poklanjam svima koji su vjerovali u mene, koji su bili uz mene kada je bilo najteže, a to su roditelji Mladenka i Davor, te stric Zdravko koji živi u Chicagu", rekao je 20-godišnji Kukoč, koji je zadivio splitsku publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu još bolje od ovog, ne želim se isticati, moje vrijeme će tek doći", kaže Kukoč. Tri pobjede u nizu su iza Hajduka, ali tek sada slijede pravi ispiti – najprije Split, pa Dinamo.

"Najsretniji bih bio kad bismo pet komada zabili Splitu, nikad mi bolji dan ne bi svanuo. Posebno sam napaljen na Split zbog jednog čovjeka", rekao je Kukoč ne želeći reći zbog koga toliko želi tu pobjedu. Kod prijašnjih trenera Hajduka nije bio u bilo kakvim kombinacijama, a onda mu je Balakov dao priliku života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve poštujem, ali ovi prijašnji treneri su mi dodatni motiv, jer su mi kazali da nisam igrač za Hajduk. Nisu me iznenadile moje igre, uvijek sam vjerovao u sebe", kaže Kukoč, koji je u kratkom roku postao ljubimac publike.

A Ahmad Sharbini napokon je pokazao ono zbog čega je doveden te je Zagrebu zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prezadovoljan sam nakon pobjede nad Zagrebom. Treća utakmica zaredom da sam igrao otpočetka, neka se samo nastavi ovako. Ozračje u svlačionici je odlično", kaže Ahmad, kojem je ovo treća sezona u Hajduku, ali pravu prigodu u kontinuitetu je tek sada dobio.

"Svi znamo kakav je bio moj status dok nije došao Balakov. Bilo je teških trenutaka, razmišljao sam o odlasku. Ali u meni se budio inat, čekao sam prigodu. Uvijek sam znao da su treneri griješili, samo sam tražio prigodu za igranjem. Želio sam uvijek dokazati da nisam bez razloga došao u Hajduk, nadam se da je ovo samo početak i da će biti još bolje. Dok budem ovako igrao sigurno ću biti u prvoj momčadi", kaže Ahmad, čiji je brat Anas proigrao u posljednje dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povezani smo Anas i ja, ali što je još bitnije savršeno se razumijemo na terenu, to se vidjelo u ove dvije utakmice. Preporodio se Anas, sad ovu kvalitetu mora potvrđivati svaku utakmicu. I on je svjestan da nije pružio ono što se od njega očekuje, neka samo tako nastavi. Za mene je on najbolji igrač Hrvatske, on i Sammir. Možda ja nisam objektivan, ali za mene je Anas broj jedan", zaključio je Ahmad Sharbini.

Vezani članci:

arti-201108200139006 arti-201108200055006 arti-201108180652006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo