NA JEDVITE JADE: / Dinamo iščupao pobjedu, ali i doživio novi težak udarac!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši Dinama teškom su mukom došli do pobjede protiv Istre 1961 u 16. kolu hrvatskog prvenstva.

8.11.2015.
17:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u prvom poluvremenu nizao priliku za prilikom i pravo je čudo kako nije došao do vodstva. U dobrim su situacijama bili Hodžić, Rog i Fernandes, ali nijedna lopta nije završila u mreži gostujućeg vratara Ivušića.

Ozljeda kapetana

Da stvar za Dinamo bude gora, u 36. minuti je iz igre morao izaći kapetan Domagoj Antolić. Koliko je teška ozljeda lijeve noge zasad još uvijek nije poznato, ali treba istaknuti da je ovo loša vijest i za izbornika Antu Čačića koji je Antolića pozvao za skorašnju prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

POGLEDAJTE: Dinamovo mučenje na sablasno praznom Maksimiru

Image

POGLEDAJTE: Dinamovo mučenje na sablasno praznom Maksimiru

U drugom je poluvremenu Mamićeva momčad nastavila raditi pritisak, a to se konačno isplatilo u 81. minuti kada je pogodak za 1:0 zabio Fernandes. Hodžić je pucao iskosa s desne strane, Istrin golman je odbio loptu u zrak, a Fernandes ju je glavom smjestio u mrežu. Bio je to jedini gol na utakmici, ali dovoljan da Dinamo napokon dođe do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaustavljen crni niz

U posljednja su dva kola Zagrepčani, podsjetimo, izgubili od Rijeke i Splita, a na to su vezali i dva poraza u Ligi prvaka od Olympiakosa, tako da zadnji tjedni u Maksimiru nisu bili veseli. Nedjeljnom pobjedom Dinamo je preskočio Hajduk i zasjeo na drugo mjesto. Trenutno ima bod manje od Rijeke koja kasnije na Rujevici dočekuje Split.

U sljedećem kolu, nakon reprezentativne stanke, Dinamo gostuje kod Slaven Belupa, dok sedmoplasirana Istra dočekuje Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo