MOŽETE MU REĆI DA JE POLUDIO, ALI VALJDA ZNA ŠTO RADI: / Napolijev predsjednik odbio ponudu koja se - ne odbija

Image
Foto: Profimedia

Nikakva ponuda očito ne može navesti De Laurentiisa da prepusti Napoli

24.5.2019.
13:11
Profimedia
VOYO logo

Napoli ni ove sezone nije uspio ugroziti Juventus, a i pravo je pitanje hoće li u skoroj budućnosti s obzirom na razliku u financijama.

Pomislio bi čovjek da će možda i Aurelio de Laurentiis htjeti dići ruke od svega, no još nije vrijeme za to. Pa čak ni kada, pazite, dobije ponudu tešku gotovo milijardu (!) eura da proda klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek za pravi put

"Nasmijat ćete se, ali prije nekoliko dana prišao mi je gospodin s prijateljskim stavom, ali pomalo opreznim. Znaš, Aurelio, imam čast obavijestiti te da postoji potencijalan kupac koji bi ti ponudio 900 milijuna eura. Ja sam se nasmijao i samo ponovio ono što sam govorio i ranije; Napoli nije na prodaju", otkrio je De Laurentiis za Corriere dello Sport.

"Sve što Napoli treba, jest čovjeka koji će ga držati na pravom putu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno je ovaj 70-godišnjak pritom mislio na sebe, ali tko zna što je htio reći sa sljedećom izjavom o novoj izgubljenoj borbi za naslov.

"Ne boli nas više jer znamo da smo moralni prvaci. Ta je titula naša, zaslužili smo je prekrasnim nogometom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Quagliarella zaslužio priliku

Njega će možda još malo "ukrasiti" s Fabijem Quagliarellom, rođenim u Napuljskom zaljevu, koji je s 26 pogotaka najbolji strijelac Serije A i to s 36 godina.

"Mislim da zaslužuje priliku i vjerujem da neće biti problema što se tiče financija ni za nas ni za njega. Štoviše, bilo bi emotivno da završi karijeru u Napoliju nakon onoga što mu se dogodilo posljednji put", završio je De Laurentiis misleći i na prijetnje smrću koje je Quagliarella dobivao prije desetak godina dok je igrao na San Paolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo