MOŽE LI SE SADA REĆI DA JE SVE GOTOVO? / Guardiolin stroj samljeo i Wolvese, teško da više itko može stići City

Image
Foto: Profimedia

Manchester Cityja sada ima 15 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Uniteda

2.3.2021.
23:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su u prvom susretu 29. kola Engleske lige kod kuće Wolverhampton s 4-1, što je njihova 21. pobjeda u nizu u svim natjecanjima i 15. u prvenstvu.

Manchester Cityja sada ima 15 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Uniteda, ali pobjeda protiv Wolvesa nije bila laka kako sugerira rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the UEFA Champions League, last 16, 1st-leg football match Borussia Moenchengladbach v Manchester City at the Puskas Arena in Budapest on February 24, 2021.,Image: 593258369, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Put do pobjede, 21. po redu u svim natjecanjima i 15. u prvenstvu, a nova tri boda, međutim, nisu bila u potpunosti glatka. U prvom dijelu Leander Dendoncker je zabio autogol u 15. minuti za vodstvo Citya, no gosti su izjednačili iz prave šanse preko Conor Coadya u 61. minuti.

No, Wolverhamton nije izdržao do kraja, i primio je tri gola u posljednjih deset minuta. Prvo se za novo vodstvo pobrinuo Gabriel Jesus (80), isti igrač zabio je četvrti gol (90+3), dok je Rijad Mahrez pogodio u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo