MOŽE LI BILIĆ PREŽIVJETI OČAJAN START? / Posao mu je pod sve većim upitnikom, Srbin čeka da uskoči na njegovo mjesto

Image
Foto: AFP

"West Ham razmišlja o smjeni trenera Slavena Bilića nakon samo tri kola Premier lige", piše u nedjelju engleski dnevnik Telegraph.

27.8.2017.
11:34
AFP
VOYO logo

Bilićevi su nogometaši očajno otvorili novu sezonu, upisali su poraze od Manchester Uniteda (0-4), Southamptona (2-3) i Newcastlea (0-3). Olakotna okolnost im je da su u sve tri utakmice gostovali, ali i navijači i klupski čelnici su ipak očekivali pokoji bod i daleko bolju igru. Posebno u subotnjem okršaju protiv povratnika u Premier ligu Newcastlea.

Image
NOVI PORAZ SLAVENA BILIĆA: /

Skupa pojačanja nisu još ništa pokazala, West Ham na dnu ljestvice

Image
NOVI PORAZ SLAVENA BILIĆA: /

Skupa pojačanja nisu još ništa pokazala, West Ham na dnu ljestvice

Loša prošla sezona

Telegraph piše da u klubu vlada zabrinutost zbog Bilićeve taktike i izbora momčadi i u ponedjeljak će dvije strane održati sastanak nakon kojeg bi puno toga trebalo biti jasnije. Istina je da West Ham održava redovite tjedne sastanke na kojima se analizira aktualna situacija, ali ovaj predstojeći bi mogao biti puno napetiji i neugodniji za bivšeg hrvatskog izbornika. Iz uprave zasad tvrde da čvrsto stoje iza trenera, ali pitanje je koliko će to trajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biliću se na teret ne stavlja samo loše otvaranje aktualne sezone, već i cijela prošla u kojoj je momčad zauzela tek 11. mjesto i igrala ispod očekivanja. Ovo ljeto je vodstvo kluba omogućilo treneru da dovede četiri velika pojačanja (Hart, Zabaleta, Arnautović, Chicharito), ali pomaka u igri zasad nema. Uostalom, i sam Bilić je nakon subotnjeg dvoboja priznao da je zabrinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokanović glavni favorit

Ako mu čelnici kluba u ponedjeljak i pruže podršku, ključnom za Bilićevu budućnost bi se mogla pokazati utakmica protiv Huddersfielda nakon reprezentativne stanke. Ako tada ne uspije doći do pobjede, teško će izbjeći otkaz.

Kad su u pitanju kandidati za Bilićeva eventualnog nasljednika, Daily Express piše da je prvi favorit srpski stručnjak Slaviša Jokanović (49) koji posljednje dvije godine vodi drugoligaša Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo