MOURINHO ZASJAO U PUNOM SJAJU: / Portugalac spustio svom nekadašnjem miljeniku iz Reala; 'AII tko mu je to rekao...'

Image
Foto: Profimedia

Poznato je da je Portugalac nikoga ne štedi

14.1.2021.
14:51
Profimedia
VOYO logo

Portugalac JoseMourinho sjedio je tri godine, od 2010. do 2013., na klupi Real Madrida. U to vrijeme jedna od uzdanica bio mu je njemački veznjak Mesut Özil.

Dvojac je praktički zajedno došao na Santiago Bernabeu i zajedno ga napustio te preselio opet u isti grad, ali u različite klubove. Mourinho je preuzeo Chelsea, a Özil je potpisao za Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je godinama bio glavni Topnik u gradu, posljednjih nekoliko godina stvari su se za njega radikalno promijenile i na izlaznim je vratima kluba. U međuvremenu, Mourinho je preuzeo klupu Tottenhama pa se pojavila glasina da bi Portugalac htio vidjeti Nijemca u svojoj momčadi.

Image
Foto: Profimedia

File photo dated 23-02-2020 of Arsenal's Mesut Ozil (right) and manager Mikel Arteta.,Image: 564691638, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

"Radije bih se umirovio nego potpisao za Tottenham", odgovorio je Özil na pitanje jednog fana kad j upitan oko ovog transfera. Kao što je poznato Spursi i Topnici žestoki su rivali i rijetko koji igrač jedna klub zamijeni drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemcu je pak ubrzo stigao odgovor na ovu izjavu. I to od nikoga drugoga nego Mourinha. Kad su mu novinari na konferenciji za novinare citirali Özilove riječi odgovorio je u svom prepoznatljivom stilu: 'Ali tko mu je rekao da je Tottenham zainteresiran za njega?'

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo