MOURINHO ZA SAMO DESET DANA PRONAŠAO NOVI POSAO: / Vjerojatno niste niti sanjali da bi slavni Portugalac mogao raditi baš tamo

Image

Nakon vrlo uspješne trenerske karijere u Portu, Chelseaju, Interu, Realu, Manchester Unitedu i Tottenhamu, Mourinho se odlučio malo odmoriti od nogometa

30.4.2021.
10:45
VOYO logo

Prošlo je tek deset dana otkako je slavni portugalski trener Jose Mourinho dobio otkaz u Tottenhamu, a čini se kako je već pronašao novi posao. Portugalac je tamo stigao u studenom 2019. godine, ali je nakon samo godinu i pol dana, zbog niza loših rezultata i navodnog otpora prema osnivanju Superlige, ostao bez posla.

Međutim, izgleda da Mourinho neće dugo biti bez angažmana. Naime, Jose će od sada pisati kolumnu za slavni britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho će biti specijalni komentator i imat će zadatak isporučiti jedan članak dnevno za vrijeme nadolazećeg Europskog prvenstva, koje traje od 11. lipnja do 11. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nakon vrlo uspješne trenerske karijere u Portu, Chelseaju, Interu, Realu, Manchester Unitedu i Tottenhamu, Mourinho se odlučio malo odmoriti od nogometa, tako što će o njemu pisati. Zanimljiv je to obrat u karijeri jer Mourinho se kroz godine gotovo svakodnevno obračunavao s novinarima i to nerijetko baš onima iz lista za koji će sada raditi, a sada će, umjesto njih, baš on biti glavna zvijezda The Suna u vrijeme Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo