MOURINHO STARTAO POBJEDOM, ALI ODMAH JE BILO KONTROVERZI: / Ignorirao ponajboljeg igrača - 'Ne znam što mu je'

Image
Foto: Profimedia

Mourinuo ne bi bio Mourinho da već nije izazvao neku kontroverzu

23.11.2019.
16:37
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama su u prvom susretu pod vodstvom novog menadžera Josea Mourinha na gostovanju pobijedili West Ham sa 3-2. Portugalski stručnjak je prije tri dana preuzeo londonski klub i u svom premijernom nastupu upisao je tri boda. Bila je to prva pobjeda Tottenhama u zadnjih šest kola.

Spursi su nakon prvog dijela vodili 2-0', na otvaranju drugog poluvremena postigli su i treći gol, da bi domaćin u zadnjih 15 minuta uspio zabiti dva gola i tako ublažiti poraz. Strijelci za Tottenham bili su Son Heung-Min (36), Lucas Moura (43) i Harry Kane (49), dok su golove za West Ham zabili Michail Antonio (73) i Angelo Ogbonna (90+6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane je novim pogotkom stigao do brojke od 175 pogodaka u dresu Spursa postavši treći strijelac u povijesti kluba. Ispred njega su Jimmy Greaves (266) i Bobby Smith (208). Tottenham je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice sa 17 bodova, dok je West Ham na 16. poziciji sa 13 bodova.

Image
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia
Image
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Jose Mourinho

Bez Eriksena

E sada, Mourinuo ne bi bio Mourinho da već nije izazvao neku kontroverzu, pa makar ona bila minorna. Naime, Portugalac je na klupi ostavio jednu od najvećih zvijezda u klubu, Danca Christiana Eriksena, koji je nakraju odigrao nešto sitno kao zamjena pretkraj susreta. A njegovo izbacivanje iz prve momčadi objasnio je ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije stvar samo kontinuiteta. Naravno, današnja utakmica nam je jako, jako važna, kao i naša budućnost. Moram shvatiti što je zapravo Christianu na umu i u srcu i moramo donijeti pravu odluku za klub. Povrh toga, smatram da se Lucas, Son i Kane najbolje razumiju na terenu", objasnio je Mourinho za BT Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo