Bahati Mourinho opet sve šokirao

Kontroverzni menadžer Chelseaja Jose Mourinho proglasio se najboljim trener madridskog Reala u njegovoj prebogatoj povijesti.

6.10.2013.
12:15
VOYO logo

Mourinho je na klupi Realovih nogometaša proveo između 2010. i 2013. godine i u tom je periodu Real odveo do jednog naslova u Primeri i to sezone 2011/12 kada su Cristiano Ronaldo i društvo trijumfirali s rekordnim brojkama, 100 osvojenih bodova i 121 postignutim golom.

Osim spomenutog naslova Mourinho je s Realom još osvojio Kup kralja 2010/11 i Španjolski superkup 2012., dok je u Ligi prvaka u tri uzastopne sezone zaustavljen u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je najbolji trener u povijesti Real Madrida? To sam ja. Ja sam taj. Sto bodova i 121 postignut gol, a bili smo prvaci protiv najbolje Barcelone koja je ikad igrala", rekao je Mourinho za ESPN.

Na opasku da je Real igrao defenzivan nogomet, Portugalac je komentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid je bio defenzivna momčad? Zabili smo 121 gol i osvojili 100 bodova. Moje su momčadi velike momčadi i stvarane su da pobjeđuju. Morate biti dominantni da biste uglavnom pobjeđivali i to sve moje momčadi pokušavaju. Moje su momčadi one s rekordnim brojem golova. Ja sam prvak lige rekorda i to je moje mjesto u povijesti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo