MOURINHO PONOVNO OPRAVDAO SVOJU REPUTACIJU: / 'Liga prvaka s Realom? Već sam ju osvojio na Bernabeu!'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Trenirao je Inter i Real, a u oba kluba bi se bio spreman vratiti pod pravim uvjetima

4.3.2019.
21:24
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho tvrdi da je napustio Inter jer nije imao više što dati klubu, ali je otvoren za povratak. Mourinho je doveo Inter do povijesnog uspjeha i trostruke krune 2010. godine, da bi potom otišao u Real Madrid.

„Jesam li spreman vratiti se u klub u kojem sam već bio? Ako mislim da je pravi klub, prava struktura, prave ambicije, neću imati nikakav problem vratiti se”, rekao je Bein sportu Portugalac na pitanje ima li šanse da opet vodi Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio odgovorom

"Ja mislim da mogu biti ponosan kada me klub u kojem sam prije radio želi nazad". Podsjećamo da je Mourinho u dva navrata vodio Chelsea. "Jedan od najboljih osjećaja je bio kad sam se vratio u Chelsea i kad su me ljudi po drugi put željeli za trenera. Oni zbilja znaju koliko sam dobar".

Zatim je novinar Mourinhu rekao da je možda malo šteta da nije osvojio Ligu prvaka s Real Madridom, a Portugalac je imao spreman pravi odgovor. "Pa osvojio sam Ligu prvaka na Santiago Bernabeu s Interom!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u sezoni 2009/10 na Santiago Bernabeuu pobijedio Bayern Munchen u finalu Lige prvaka, koju je ranije osvajao s Portom. S Realom je osvojio La Ligu, Kup Kralja i Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo