MOURINHO NIJE GOTOV S KUPOVINOM: / Menadžer Uniteda shvatio da mu treba pojačanje na još jednoj poziciji

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Iako nova sezona natjecanja u Premier ligi počinje ovaj vikend, a prijelazni rok se bliži kraju, čini se da menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho još nije gotov s kupovinom.

11.8.2017.
7:30
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Prema pisanju engleskih medija, Mourinho je odlučan do kraja kolovoza dovesti pojačanje na poziciji lijevog beka i svoju je želju objavio klupskim čelnicima. Otkad je prošlo ljeto došao na Old Trafford, portugalski je stručnjak eksperimentirao s brojnim igračima na ovoj poziciji.

Rose prvi izbor

Pokrivali su je Daley Blind, Matteo Darmian, Marcos Rojo, Luke Shaw i Ashley Young, ali ni s jednim od njih Mourinho nije bio u potpunosti zadovoljan. Nada se stoga da će do kraja aktualnog prijelaznog roka uspjeti pronaći lijevog bočnog dovoljno kvalitetnog za razinu koju traži Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je izbor navodno Danny Rose iz Tottenhama, ali Spursi su odlučni u namjeri da zadrže svoga igrača, tako da će United vjerojatno morati razmotriti i neka druga rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Old Trafford su ovo ljeto došli stoper Victor Lindelöf iz Benfice, veznjak Nemanja Matić iz Chelseaja i napadač Romelu Lukaku iz Evertona. Htio je Mourinho i našeg Ivana Perišića iz Intera, ali morao je priznati poraz u toj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo