MOURINHO NEZADOVOLJAN PRISTUPOM IGRAČA, A JEDAN SE ŽALI: / 'Moram više igrati, frustriran sam zbog svega!'

Image
Foto: AFP

Strateg Uniteda nije bio zadovoljan nakon što je njegova momčad remizirala sa Southamptonom

2.12.2018.
11:20
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho ovoga je tjedna opet bio jedna od glavnih tema svjetskih i europskih medija nakon što je slaveći pobjednički pogodak protiv Young Boysa u Ligi prvaka bacio stalak za boce s vodom. Nakon utakmice sa Southamptonom i remija od 2:2 pokazao je ipak da ga cijela situacija brine.

"Izgubili smo mnogo lopti na sredini terena, a kada je tako onda je jako teško imati tečnost u igri. Moji igrači ne shvaćaju da je jednostavnost ustvari genijalna, nego nastavljaju komplicirati", izjavio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljan zalaganjem nekih igrača

"Dobro smo se vratili na 2:2, to je sjajan primjer kako se igrači bore do svojih limita. Rashford, Jones i mnogi drugi pokazali su poštovanje prema dresu, prema klubu", rekao je pa otkrio gdje se United mora pojačati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod prvog gola nismo dovoljno pritiskali loptu. Nemamo dovoljno bijesnih pasa - onih koji grizu loptu i pritiskaju cijelo vrijeme", kaže Mourinho i dodaje da su McTomminay i Matić odradili vrlo dobar posao u obrani kao dva veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fred se požalio

Osim Mourinha, o stanju u Manchester Unitedu, progovorio je i Brazilac Fred koji je priznao je da se njegov život na Old Traffordu pretvorio u pravu noćnu moru, posebice iz razloga što će možda izgubiti mjesto u reprezentaciji Brazila.

"Jako malo sam igrao u Unitedu i normalno da me Professor Tite nije mogao dovoljno gledati, iako sam naporno trenirao i radio i prije toga", požalio se Fred britanskim medijima. "Naravno da sam frustriran zbog svega, ali sada moram pronaći način kako se boriti s tugom u ovim trenucima i naći izlaz iz cijele situacije", dodao je nezadovoljni Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-1-17359', window);

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo