MOURINHO NEĆE DUGO BITI BEZ POSLA: / Javio se dugogodišnji čelnik kluba kojeg je odveo na vrh, kaže da je i dalje poseban

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ovo znači i da će trener koji im se obećao još malo čekati

19.12.2018.
10:39
AFP
VOYO logo

Bivši vlasnik milanskog Intera Massimo Moratti priznao je da ne bi oklijevao ukaže li se prilika da na klupu prve momčadi ponovno zasjedne Jose Mourinho. U utorak je portugalski stručnjak dobio otkaz na mjestu menadžera nogometne momčadi Manchester Uniteda, a Moratti već sad spremno poručuje:

Image
MOURINHO VIŠE NIJE TRENER UNITEDA: /

Engleski velikan dao otkaz portugalskom stručnjaku

"On je poseban, jako mi se sviđa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješan u Interu

Moratti je bio Interov predsjednik u dva navrata, od 1995. do 2004., potom i od 2006. do 2013. godine nakon čega je poziciju prepustio zajedno s udjelom u vlasništvu Ericku Thohiru. Iako Moratti danas više nije ni počasni predsjednik kluba, njegova supruga Milly i dalje obnaša ulogu u klupskom savjetničkom vijeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod Mourinhovim vodstvom Inter je 2010. godine došao do trostruke krune osvajanjem Lige prvaka, talijanskog prvenstva i Talijanskog kupa. Moratti je bio zaslužan za njegovo dovođenje, a na klupskom predbožićnom slavlju jasno je poručio:

Simeone da, ali...

"Novogodišnja želja je da svi budemo bolji, povratak u Ligu prvaka bez podcjenjivanja natjecanja u kojima smo još uvijek. Bih li želio Mourinha ponovno u Interu? Da, jako mi se on sviđa, ali dat ćemo vremena Spallettiju da dokaže svoju vrijednost? Diego Simeone? Volim i njega, ali Mou je poseban", kazao je Moratti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Simeone, trener madridskog Atletica, nedavno je ponovio da se vidi u Interu, klubu u kojem je proveo dio igračkog staža i s kojim je osvojio Kup UEFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo