Mourinho nastavlja rat: 'Pričam samo s direktorima'

Trener Real Madrida nastavio je svoj rat s madridskim novinarima s kojima nije htio razgovarati niti nakon El Clasica u kojem je remizirao s Barcelonom.

17.4.2011.
19:03
VOYO logo

Iako se nedavno s madridskim novinarima lijepo proveo igrajući nogomet na pomoćnom terenu Reala, Portugalac nije zadovoljan tretmanom u medijima pa je uoči dvoboja s Realom došao na konferenciju na medije na kojoj nije progovorio niti riječ.

Za pomoć u 'prevođenju tišine' doveo je svojeg pomoćnika Aitora Karanku koji je prenio Mourinhovu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što Jose kaže vi morate preuveličati, a on tako dalje ne može".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su shvatili da neće dobiti Mourinhove izjave, većina novinara je iz protesta napustila prostoriju, a rat se nastavio i nakon El Clasica jer je trener Reala odgovarao samo na pitanja novinara iz Barcelone i drugih gradova i zemalja.

Tako je na jedno pitanje novinara AS-a Mourinho odgovorio protupitanjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeste li vi direktor AS-a? Ako niste ne mogu vam odgovoriti na pitanje. To je vaša filozofija. Ako vi ne želite pričati s mojim pomoćnikom, onda ću ja razgovarati samo s direktorima. Niste imali poštovanja prema čovjeku koji je zaslužio respekt. On je osvojio tri europska naslova s ovim klubom i koji ima kredibilitet da me predstavlja na konferenciji za medije", izjavio je Mourinho.

Vezani članci:

arti-201104160386006 arti-201104150243006 arti-201103020797006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo