MOURINHO JEDVA PREŽIVIO KOD FENJERAŠA: / VAR napravio neviđen cirkus zaleđem od pola milimetra i na kraju spasio Tottenham

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Norwich je poveo u 18. minuti pogotkom Maria Vrančića, veznjaka rođenog u Slavonskom Brodu

28.12.2019.
21:17
AFP
VOYO logo

U subotnjem susretu 20. kola Premier lige zadnji Norwich je na svom stadionu protiv Mourinhovog Tottenhama odigrao 2-2, a strijelac vodećeg pogotka bio je Brođanin Mario Vrančić.

Norwich je poveo u 18. minuti pogotkom Maria Vrančića, veznjaka rođenog u Slavonskom Brodu. Izjednačenje Spursima donio je Christian Eriksen u 55. minuti iz slobodnog udarca. Domaćini su ponovno došli do prednosti, i to zahvaljujući autogolu Sergea Auriera (61). Tottenham je ipak uspio izbjeći poraz, a strijelac za konačnih 2-2 bio je Harry Kane u 83. minuti iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je također obilježila i skandalozna odluka VAR-a koji je ponišio pogodak Pukkiju, koji je na kraju mogao biti presudan i koji je mogao donijeti Norwichu pobjedu vrijednu opstanka u ligi. Finac je bio, valjda, pola milimetra u zaleđu i to ramenom, pa je VAR to dokazivao čak i isprekidanom okomitom linijom, a milosti, dakako, nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je prvi remi Tottenhama u Premier ligi otkad ga je preuzeo Jose Mourinho. Pod njegovim vodstvom Spursi su upisali pet pobjeda i dva poraza.

Nakon dva uzastopna poraza, od Manchester Cityja (1-3) i Liverpoola (0-4), nogometaši Leicestera su u gostima dobili West Ham sa 2-1, iako u 12. minuti veznjak "lisica" Demarai Gray nije iskoristio penal. Njegov pokušaj obranio je vratar Lukasz Fabianski. Leicester je, ipak, poveo preko Iheanacha u 40. minuti. No, veselje gostiju je kratko trajalo, jer je Pablo Fornals u 45. zabio za 1-1. Za promašeni penal Demarai Gray se iskupio u 56. minuti golom koji je donio pobjedu "lisicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo