Mourinho je uspio sve iznenaditi otkrivši tko mu je najdraži igrač

Slavni menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho svako malo uspije iznenaditi svjetske medije svojom izjavom ili reakcijom.

11.2.2015.
17:46
VOYO logo

Iako je trenirao velikane poput Cristiana Ronalda, Didiera Drogbe ili Johna Terryja, niti jedan od njih nije taj.

Riječ je o Giampaolu Pazziniju kojeg Mourinho nije trenirao, a koji danas igra za Milan. Danas 30-godišnji napadač igrao je za Inter između 2011. i 2012. godine, nakon što je Portugalac već napustio San Siro, a otkrio je Mourinho i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je bio i ostao moj omiljeni igrač. Donio mi je naslov koji sam osvojio s Interom, a taj mi je najdraži u svim nacionalnim prvenstvima i jedini kojeg sam osvojio posljednjeg dana sezone", rekao je Mourinho.

Inter je 2010. godine osvojio scudetto s dva boda prednosti ispred Rome, a upravo je Pazzini bio koban za Rimljane tri kola prije kraja budući im je zabio dva gola i donio Sampdoriji 2:1 pobjedu na Olimpicu što je omogućilo Interu da ih prestigne na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostala su tri kola do kraja i nismo ovisili o sebi. Ali Pazzini je s dva gola Romi donio preokret. Inter je u tom kolu savladao Lazio i vratio se na vrh, a zahvaljujući pobjedama u zadnja dva kola smo podigli pehar", dodao je kontroverzni Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo