ŠTO TO, POBOGU, RADI / Mourinho je totalno izvan kontrole. Na transfer-listu stavio čak 23 igrača među kojima je i bivši Vatreni, a evo i zašto

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Talijanski mediji pišu kako rimski klub namjerava prodati čak 23 igrača

3.8.2021.
16:51
Profimedia
VOYO logo

Portugalski trener Jose Mourinho itekako se uhvatio posla u svom novom klubu Romi. Otkako je došao piše se i govori o totalnom preporodu Rome, o promjeni paradigme, o novim taktikama, o brojnim pojačanjima, ali nagovještava se golema, dosad neviđena, čistka u svlačionici.

Naime, talijanski mediji pišu kako rimski klub namjerava prodati čak 23 igrača. Sportski direktor Rome, Tiago Pinto, ima puno posla ovoga ljeta jer treba dovesti pojačanja Mourinhu, ali isto tako mora pronaći način da oslobodi budžet i riješi se viška igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Velika rasprodaja

Golemi broj igrača trenutno trenira odvojeno, dok ih dio još nije niti registriran nakon napuštanja Romine mlade ekipe u Primaveri. Za sada je poznato kako će klub gotovo sigurno napustiti oni prekriženi s najvećim ugovorima među kojima su Javier Pastore, Steven Nzonzi, Florenzi, Federico Fazio, Pedro Rodriguez, Davide Santon, Robin Olsen, William Bianda i bivši hrvatski reprezentativac, Ante Ćorić.

Na ovih je devet igrača Roma do sada trošila čak 36.7 milijuna eura po sezoni i kada bi ih se riješili otvorio bi im se golemi budžet za plaće te bi time mogli osigurati nova pojačanja i ponuditi im bolje uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo