MOURINHO JE APSOLUTNI HIT OVE SEZONE: / Nadmudrio najvećeg rivala, Pepa Guardiolu i zauzeo prvo mjesto Premiershipa

Image
Foto: Profimedia

Tottenham sada ima 20 bodova, dva više od drugog Chelseaja

21.11.2020.
20:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenham Hotspura novi su vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva, oni su na vrh izbili 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Manchester Cityja u susretu 9. kola.

Tottenham je poveo već u 5. minuti kada je Ndombele sjajnom okomitom loptom proigrao Sona koji je pobjegao neopreznim stoperima Cityja te mirno svladao istrčalog Edersona, da bi pobjedu potvrdio Lo Celso samo 35 sekundi po ulasku na travnjak u 65. minuti umjesto Ndombelea. Argentinca je izvrsno proigrao Kane. Tottenham sada ima 20 bodova, dva više od drugog Chelseaja, koji je ranije u subotu kao gost svladao Newcastle United sa 2-0, te trećeg Leicester Cityja, koji u nedjelju gostuje kod Liverpoola. City je ostao tavoriti u sredini ljestvice, na 10. mjestu sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

File photo dated 18-10-2020 of Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho.,Image: 564360727, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica..., Model Release: no

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea koji je kao gost svladao Newcastle United sa 2-0 (1-0). Chelsea je poveo autogolom Fernandeza (10-ag), a pobjedu je u nastavku potvrdio Abraham (65).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo