MOURINHO JAKO BLIZU SVOG PRVOG TROFEJA SEZONE: / Izbacio Brentford, a u finalu će igrati s jednim od dva Manchestera

Image
Foto: Profimedia

Tottenham će u svom devetom finalu loviti peti naslov protiv pobjednika sutrašnjeg dvoboja između Manchester Uniteda i branitelja naslova Manchester Cityja

5.1.2021.
23:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama izborili su plasman u finale Liga kupa nakon što su u polufinalnom dvoboju na svom stadionu pobijedili drugoligaša Brentford sa 2:0. Golove za Spurse zabili su Moussa Sissoko (12') i Son Heung-Min (70').

Brentford je u 70. minuti zabio za 1:1, no pogodak Ivana Toneyja je poništen zbog minimalnog zaleđa i to nakon intervencije video pomoćnika. Gosti su u 85. minuti ostali i s igračem manje nakon oštrog prekršaja Josha Dasilve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukroćen 'ubojica divova'

Tottenham je tako zaustavio nevjerojatan niz Brentforda koji je na putu do polufinala izbacio četiri premierligaša. Seriju je otvorio pobijedivši u 2. kolu Southampton, potom je u 3. kolu pao WBA, u osmini finala Fulham, a u četvrtfinalu i Newcastle United.

No, momčad Jose Mourinha ipak se pokazala nepremostivom preprekom. Međutim, za utjehu, već je sam ulazak u polufinale najveći uspjeh kluba u nekom od engleskih kupova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham će u svom devetom finalu loviti peti naslov protiv pobjednika sutrašnjeg dvoboja između Manchester Uniteda i branitelja naslova Manchester Cityja.

Polufinale se do sada igralo na dvije utakmice, no zbog situacije s koronavirusom ove sezone će se igrati samo jedna utakmica. Finale je 25. travnja na Wembleyju, a Liverpool je rekorder ovog natjecanja s osam naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo